Количка

Количката е празна.

Категории

Последни новини

Производители

Новини

18 Юли 2018

ПЛАНУВАН ОТПУСК

Уважаеми, клиенти, он-лайн магазинът няма да изпълнява поръчки в периода от 01 до 15 август 2018 година. След 15 август поръчките ще бъдат поетапно изпълнявани. Благодарим за разбирането.


24 Дек 2017

Работно време по празниците

Весели празници от целия ни екип!

Поръчките приети след 22.12.2017 ще бъдат изпращани на 02.01.2018г.

Благодарим ви за доверието през изминалата година!


12 Фев 2017

Био гилзи CARTEL от коноп със супер тънка хартия

 Био гилзи CARTEL от коноп със супер тънка хартия

 

 

 


30 Юни 2016

ОТМЕНЕНА Е ЗАБРАНАТА ЗА ЦИГАРЕНИ ГИЛЗИ!

ОТМЕНЕНА Е ЗАБРАНАТА ЗА ЦИГАРЕНИ ГИЛЗИ Вече спокойно българските потребители могат да купуват и търгуват цигарени гилзи или т.н. кухи цигари, празни цигари с филтър и т.н. Ето и текстът, който гласува Народното събрание на Република България на 11.03.2016 г.: Закон за изменение и допълнение за Закона за тютюна и тютюневите изделия. "В чл. 30 се правят следните изменения. 2. Алинея 4 се отменя." Алинея 4 гласеше: 'Забранява се производството и продажбата на заготовки за цигари с филтър' След като се отмени забраната, българските потребители и търговци могат спокойно да купуват празни цигари с филтър.


05 Юли 2012

Забрана за производство и търговия на цигарени гилзи

От 07.07.2012 влиза в сила забраната за производство и търговия на заготовки за цигари с филтър /цигарени гилзи/. Он-лайн магазин www.EvtiniCigari.com от 05.07.2012 няма да приема заявки за празни цигари с филтър.


06 Май 2012

IMPERATOR - Новата марка на М ТАБАКО

 

Марката IMPERATOR се предлага на българския пазар в два вариянта: IMPERATOR BLACK и IMPERATOR RED.

IMPERATOR BLACK са първите по рода си произвеждани гилзи в Европа в изцяло черен стил, 20 мм филтър, със златен пръстен на филтъра и златист печат. Уникални, нестандартни и новаторски черни цигарени гизли се прелагат в повече от 5 държави в Европа.

IMPERATOR RED са класически кинг сайз цигарени гилзи с 15 мм филтър, с уникален плътен вкус.

Произведено от "М ТАБАКО"


12 Фев 2012

100's Цигарени гилзи - за първи път в Европа!

 

 

CARTEL 100's Blue и CARTEL 100's Red са първите цигарени гилзи в Европа с дължина 100 мм и 25 мм филтър. Премиерата на продуктите ще бъде направена на международния пазар за първи път на реномираното световно изложение в Манила, Филипини.

"М ТАБАКО" се утвърждава за пореден път като един от водещите производители на цигарени гилзи не само в Европа, а и в света. Иновативност, креативност, новаторство са качествата, които най-добре описват компанията. "М Табако" ООД е производител с най-голямо разнообразие в Европа с размери цигарени гизли: 84 мм с 15 мм филтър, 84 мм с 20 мм филтър и 100 мм с 25 мм филтър, както и опаковки с гилзи по 100, 200, 300, 400, 500, 1000 броя.

 


12 Фев 2012

CARTEL FILTER PLUS с нова визия

 

CARTEL FILTER PLUS 200 и 500 се произвеждат с нови опаковки.

Дизайнът е нов, изчистен, подобрен.


05 Дек 2011

Нов асортимент: CARTEL FILTER PLUS

"М ТАБАКО" ООД представи в началото на декември 2011 г. своя нов продукт цигарени гилзи CARTEL FILTER PLUS. Празните цигари се отличават със своя 20 мм дълъг плътен филтър. Филтърът намалява разхода на тютюн до 7.2%. Удобството на този вид цигарени гилзи е, че те са съвместими с всички машинки за пълнене от стандарта "кингсайз".  През следващите два месеца фирмата ще изненада своите клиенти с още два изцяло нови вида цигарени гилзи с отлично качество.


18 Юли 2011

"М ТАБАКО" ООД - водещ производител в Европа

През юли месец 2011 г. "М Табако" ООД направи 1 година от старта на производство на цигарени гилзи, филтърчета и хартийки. За този период фирмата успя да извоюва стабилни позиции на българския и на световния пазар и да представи богата гама от четири марки: CARTEL, DESPERADOS, MORENO, MAXI GOLD.

"М ТАБАКО" ООД постоянно инвестира в нови машини и технологии за производство, като се стреми да постига максимално високо качество на достъпни цени.

  


09 Яну 2010

Внимание, ментета!

М ТАБАКО ООД Ви предупреждава, че на българския пазар се появиха фалшиви машинки, копие на една от най-продаваните марки машинки за цигари Dark Horse. В търговските обекти в цялата страна се продават ментетата, които са с много лошо качество и неясен произход. М ТАБАКО като официален вносител предупреждава своите клиенти да търсят своите потребителски права от недобросъвестните търговци, когато попаднат на фалшивите машинки! Тук ще видите разликите между оригинала и ментето!


06 Яну 2010

Увеличение на акциза на тютюна

Във връзка с увеличението на акциза на тютюна през 2010 г., ще има и промяна на цените на тютюневите изделия в нашия он-лайн магазин.Тютюнът на старите цени е до изчерпване на количествата. Очаквайте скоро новите цени на тютюн за пушене. Цените на останалите продукти за ръчно свиване на цигари няма да се променят!


29 Дек 2009

Хартии и филтри за свиване на цигари Dark Horse

М ТАБАКО представи на българския пазар полските филтри и хартийки за свиване на цигари Dark Horse. Хартийките са произведени от висококачествени 100% естествени материали и се предлагат на атраткивни цени. Филтрите са два типа: слим с 6 мм диаметър и кинг сайз с 8 мм диаметър.


14 Дек 2009

Кухи цигари SMOKE вече в опаковка по 400+100 гратис!

Кухите цигари SMOKE са една от най-известните марки в България, а и в Белгия. Вече на българския пазар са представени в нова опаковка по 400 броя плюс 100 броя гилзи Гратис, вместо старата опаковка от 300 броя гилзи. Цигарени гилзи SMOKE следват тенденциите на българския потребител, като се стремят да подобряват качеството и цената постоянно.


10 Дек 2009

М Табако представи нови машинки за цигари!!!

М ТАБАКО представи на българския пазар новите уникални машинки за пълнене на цигари в домашни условия! Машините от серията Supermatic Premier са изцяло метални, като моделът Supermatic 1 е приложим за гилзи с размери Кинг Сайз 80 мм, 88 мм и 100 мм! Машината за пълнене на цигари с марка Excel е с пластмасово тяло и отново метален механизъм. Машините са произведени в Индонезия от един от най-големите производители в света на машинки за пълнене на цигари и се внасят на българския пазар от М Табако ООД!


03 Ное 2009

HUZAR вече на българския пазар

М ТАБАКО ООД има удоволствието да представи на българския пазар новата марка празни цигари HUZAR. Продуктът е производство на една от най-големите полски компании за производство на цигари, празни цигари и тютюн за свиване З.Т.Л. АД. М ТАБАКО ООД държи изключителните права за дистрибуция на продуктите на З.Т.Л. АД. Новата марка празни цигари HUZAR допълва богатата гама от кухи цигари на фирмата с двата модела: HUZAR 250 бял филтър и HUZAR 100 ментол бял филтър. Естествено продуктите вече са достъпни на клиентите на нашия он-лайн магазин www.EvtiniCigari.com


30 Окт 2009

Цигарите поскъпват от януари 2010г.

Въпросът как да се сдобия с евтини цигари стои на дневен ред на всички заклети пушачи. Техните дни на удоволствие от по-евтини цигари намаляват с всеки ден до януари 2010 година! Това, което очаква българските пушачи е кутийка от 20 къса да струва само 4 лева! Това е безумно скъпо, когато получаваш средна заплата от 100 кутийки цигари, образно казано.Общо взето няма място за паника. В Западна Европа цените на цигарите са от 2-5 евро от доста години. Хората са намерили алтернативни варианти за сдобиване на цигари! Българите вече също могат да се радвам на кутия от 20 цигари за 1 лв. Тайната се крие в това да си направиш цигарките сам! Има два метода: да си напълниш цигара и да си я свиеш. Първият метод е по-мързелив и бърз. Необходими са следните материали: празни цигари, тютюн, машинка за пълнене на цигари пълначка. Всичко е елементарно: машинката се пълни с тютюн, поставя се празната цигара на машинката и се пълни! Отнема ви само 10 секунди на цигара. Колко струва? Празни цигари 200 къса: 2 лв. => 1 празна цигара = 1 ст. Тютюн 8 лв. 100 гр., с който се правят 140 цигари => за 1 цигара = 5 ст. тютюн. Всичко прави 6 ст. за 1 цигара или 1.20 лв. една кутия от 20 бр. цигари. Машинка за пълнене на цигари от 8 лв. до 15 лв. Безплатно е само удоволствието да си направиш сам цигара!


Най-продавани

Нови продукти